Harjoitusohjelmat
Personal Training-palvelut Helsingissä. Henkilökohtaista valmennusta yksilöllisesti ja laadukkaasti. Valmennuspaketit, ravintovalmennus sekä yksittäiset harjoitusohjelmat sinun tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä!
personal trainer helsinki, personal training palvelut helsinki, essi teräsaho, valmennuspaketit, ravintovalmennus, henkilökohtainen valmentaja, reseptit, gluteeniton, vegaaninen, vegaaniset reseptit
22248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22248,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-1.0.4,select-theme-ver-8.1,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Harjoitusohjelmat

Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat salille ja kotiin
Tutustu harjoitusohjelmiin
HARJOITUSOHJELMAT

Oletko aloittamassa kuntosaliharrastusta tai kaipaatko kenties apua ja systemaattisuutta harjoitteluusi? Tuntuuko, että kehityksesi on pysähtynyt ja tarvitset uutta treenimotivaatiota?

Henkilökohtainen harjoitusohjelma räätälöidään AINA yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti, joten minkäänlaisia rajoitteita tai raameja ohjelmalle ei ole asetettu. Harjoitusohjelma voidaan suunnitella niin kuntosalille, kotiin, luontoon tai vaikka työpaikalla toteutettavaksi ja se voi sisältää harjoitteita aina lihaskuntoliikkeistä kiipeilyyn.

 

Tavoitteenani on suunnitella ja toteuttaa asiakkailleni mahdollisimman henkilökohtaisia ja laadukkaita harjoitusohjelmia, joilla saadut tulokset ovat pysyviä ja kokonaisvaltaisia.

HARJOITUSOHJELMAN SISÄLTÖ

Henkilökohtainen harjoitussuunnitelma laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen tavoitteensa ja lähtökohtansa huomioiden. Harjoitussuunnitelma on kokonaisvaltainen suunnitelma, jossa käydään läpi mitä, miksi ja miten harjoittelua toteutetaan, jotta asiakkaan on helpompi lähteä harjoittelemaan itsenäisesti. Saat mukaasi tavoitteitasi vastaavat harjoitusohjelmat kuntosalille, kotiin tai vaikka työpaikalle sekä halutessasi myös esimerkiksi aerobisen harjoitusohjelman tukemaan tavoitettasi juosta maratoni ensi kesänä. Harjoitusohjelma ei siis ole ainoastaan 3-jakoinen kuntosaliohjelma, vaan paljon muuta.

 

Henkilökohtainen harjoitusohjelma voi sisältää esimerkiksi seuraavanlaisia elementtejä:

TAVOITTEIDEN ASETTELU

Tavoitteiden määrittäminen yhdessä asiakkaan kanssa

KOKONAISVALTAINEN HARJOITUSSUUNNITELMA

Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat kuntosalille, kotiin tai vaikka ulos

TUKI JA NEUVONTA

Valmentajan tuki

SEURANTA

Harjoitusohjelman edistymisen seuranta

OHJELMAN PÄIVITTÄMINEN

Ohjelman päivittäminen uuteen

JATKOSUUNNITELMA

Jatkosuunnitelma harjoittelulle

ESIMERKKEJÄ HINNOISTA:

HENKILÖKOHTAINEN HARJOITUSSUUNNITELMA 3KK

135€

Henkilökohtainen harjoitussuunnitelma ohjelmineen kolmen kuukauden ajaksi (sisältää alkukartoituksen ja tavoitteiden asettelun)

YHTEINEN TREENI + HENK.KOHT. HARJOITUSOHJELMA

169€

Henkilökohtainen tapaaminen, jossa käydään läpi harjoitusohjelman sisältö ja ohjelman oikeaoppinen suorittaminen

HARJOITUSSUUNNITELMA + RAVINTOVALMENNUS

229€

Ohjelmapaketti, joka sisältää henkilökohtaisen harjoitus- sekä ravinto-ohjelman. Pitää sisällään myös alkukartoituksen sekä ruokapäiväkirjan analysoinnin

HENKILÖKOHTAINEN HARJOITUSOHJELMA

99€

Yksittäinen harjoitusohjelma (esim. 3-jakoinen kuntosaliohjelma) tukemaan itsenäistä harjoitteluasi