Ravintovalmennus
Henkilökohtaista ja laadukasta ravintovalmennusta yksilöllisesti.
Henkilökohtainen ravintovalmennus, personal trainer essi teräsaho, personal trainer helsinki, laadukas ravintovalmennus
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-1.0.4,select-theme-ver-8.1,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ravintovalmennus

Henkilökohtaista ja laadukasta ravintovalmennusta
Tutustu ravintovalmennukseen
RAVINTOVALMENNUS

Tarvitsetko apua terveellisen ja kokonaisvaltaisen ruokavalion suunnittelussa? Tuntuuko, että ravitsemustottumusten muuttaminen itsenäisesti on hankalaa? Haluaisitko kenties kokeilla jotakin erilaista ruokavaliota? Ravintovalmennus on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat apua terveellisen ruokavalion laatimiseen ja noudattamiseen sekä uusia tuoreita näkokulmia piristämään arkiruokailujaan.

Ravintovalmennukseni perustuu ajatukseen terveellisistä ja puhtaista elämäntavoista. En käytä asiakkaideni kanssa rajuja dieettejä tai lupaile turhia. Ohjelmat ja suunnitelmat perustuvat puhtaaseen ja laadukkaaseen ravintoon. Tarkoitukseni on saada asiakas ymmärtämään mitä kaikkea monipuolisella ja terveellisellä ruokavaliolla voidaan saada aikaiseksi!

 

Kaikki ohjelmat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä rajoitteet otetaan huomioon.

RAVINTO-OHJELMAN SISÄLTÖ

Ravintovalmennus voidaan toteuttaa monella eri tavalla riippuen mm. asiakkaan lähtökohdista, toiveista ja tavoitteista. Mikäli koet tarvitsevasi tarkempaa ohjeistusta päivittäisen ruokavalion toteuttamiseen, voimme laatia sinulle esim. päiväkohtaisen ruokavalion, josta käy ilmi ruoka-aineiden ravintosisältöjä ja määriä. Jos taas koet, että sinulle sopii paremmin suuntaa-antava ohjeistus ja reseptien noudattaminen, toteutamme sellaisen kokonaisuuden. Tapaan mielelläni jokaisen asiakkaani henkilökohtaisesti, mutta nykytilanteesta johtuen myös tapaaminen esimerkiksi Skypen välityksellä onnistuu.

 

Minulla on myös paljon kokemusta erityisruokavalioista ja niiden soveltamisesta asiakkailleni sopiviksi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli tarvitset sellaisen!

RUOKAPÄIVÄKIRJAN ANALYSOINTI

Ruokapäiväkirjan analysointi toimii pohjana ravitsemussuunnitelmalle

TOIVOMASI RAVITSEMUSSUUNNITELMA

Kokonaisvaltainen ravitsemussuunnitelma ja/tai -ohjeistus

RESEPTIT

Monipuoliset ja päivittyvät reseptit

TUKI

Jatkuva henkilökohtainen tuki

SEURANTA

Ravitsemussuunitelman ja tavoitteiden seuranta

HENKILÖKOHTAISET TAPAAMISET

Henkilökohtaiset tapaamiset suunnitelman mukaisesti (nykytilanteesta johtuen myös etänä!)

ESIMERKKEJÄ HINNOISTA:

HENKILÖKOHTAINEN RAVINTOVALMENNUS

99€/KK

Jatkuva henkilökohtainen ravintovalmennus

HENKILÖKOHTAINEN RAVINTOSUUNNITELMA

159€

Sisältää alkukartoituksen, ruokapäiväkirjan analyysin sekä ravintosuunnitelman