Valmennuspaketit
Personal Training-palvelut Helsingissä. Henkilökohtaista valmennusta yksilöllisesti ja laadukkaasti. Valmennuspaketit, ravintovalmennus sekä yksittäiset harjoitusohjelmat sinun tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä!
personal trainer helsinki, personal training palvelut helsinki, essi teräsaho, valmennuspaketit, ravintovalmennus, henkilökohtainen valmentaja, reseptit, gluteeniton, vegaaninen, vegaaniset reseptit
22253
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22253,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-1.0.4,select-theme-ver-8.1,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Valmennuspaketit

Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet sinun tarpeisiisi
VALMENNUSPAKETIT

Tarvitsetko kokonaisvaltaisempaa valmennusta sekä mahdollisesti jatkuvaa tukea ohjelmien oikeanlaiseen toteuttamiseen? Oletko ehkä läpikäynyt nettivalmennuksia, mutta et saa niistä mitään pysyvää irti?

 

Henkilökohtaisen valmennuksenI tavoitteena ei ole saada nopeita tuloksia vaan antaa asiakkaalle työkaluja pysyvän muutoksen toteuttamiseen. Valmennukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa tukemaan hänen omia tavoitteitaan.

 

Tavoitteenani on saada asiakas ymmärtämään terveellisen elämäntavan mahdollisuudet ja antaa työkaluja tulevaisuutta varten. Haluan oppia tuntemaan sinut ja ymmärtämään sinua sekä arkeasi, jotta voimme yhdessä saada aikaan muutoksen elämässäsi.

VALMENNUSPAKETTIEN SISÄLTÖ

Henkilökohtaiset valmennuspaketit sisältävät aina henkilökohtaisen ravinto- sekä harjoitussuunnitelman. Lisäksi valmennuspakettiin sisällytetään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiset sisältökokonaisuudet. Asiakkaan ohjelmia myös päivitetään valmennusjakson aikana aina tarpeen vaatiessa, samalla ohjelmalla ei siis tarvitse koko jaksoa treenailla. Edistymistä seurataan viikoittain tapaamisten tai Skypen välityksellä. Paketit sisältävät haluamasi määrän yhteisiä harjoitus- ja tapaamiskertoja. Sinulla on valmentajan tuki käytettävissäsi koko valmennusjakson ajan!

 

Jokainen valmennuspakettti räätälöidään juuri sinulle sopivaksi (tapaamiskertoja voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan), joten allaolevat hinnat ovat vain suuntaa antavia.

VALMENNUSPAKETIT SISÄLTÄVÄT MM. SEURAAVANLAISIA ELEMENTTEJÄ

  • Alkutapaaminen ja -kartoitus
  • Kunto- ja liikkuvuustestit sekä mitat
  • Tapaamiset (paketista riippuen)
  • Tavoitteiden mukainen kuntosaliohjelma, kotitreeniohjelma sekä aerobinen suunnitelma
  • Harjoitussuunnitelma (kokonaisvaltainen harjoitussuunitelma – mitä, miksi, miten)
  • Kehonhuolto-ohjeistus
  • Ruokapäiväkirjan analysointi, ravintosuunnitelma sekä yksityiskohtainen ohjeistus sen noudattamiseksi
  • Ohjelmien päivitykset
  • Jatkuva valmentajan tuki
  • Lopputapaaminen

Suunnittelen lisäksi aina jokaiseen yhteiseen treenikertaan erilaisen treenin. Ohjelmiesi lisäksi opit siis myös erilaisista harjoittelutekniikoista ja saat paljon työkaluja tulevaisuuden itsenäiselle harjoittelemiselle! Kustannan itse matkakulut sekä salimaksuni.

ESIMERKKEJÄ VALMENNUSPAKETTIEN HINNOISTA:

VALMENNUSPAKETTI 3KK

209€/KK

3kk valmennuspaketti - 6 tapaamista/yhteistreeniä

VALMENNUSPAKETTI 6KK

179€/KK

6kk valmennuspaketti - 12 tapaamista

ETÄVALMENNUS

129€/KK

Jatkuva etävalmennus - sisältää samat elementit kuin lähivalmennuksetkin pl. tapaamiset (minimiaika 3kk)

Valmennuspaketin hintaan vaikuttaa projektin kokonaiskesto, sisältö ja rakenne sekä tapaamisten määrä. Paketit voi tarvittaessa maksaa 2-4 osassa riippuen valmennuksen pituudesta.