MOIKKU!
Personal Training-palvelut Helsingissä. Henkilökohtaista valmennusta yksilöllisesti ja laadukkaasti. Valmennuspaketit, ravintovalmennus sekä yksittäiset harjoitusohjelmat sinun tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä!
personal trainer helsinki, personal training palvelut helsinki, essi teräsaho, valmennuspaketit, ravintovalmennus, henkilökohtainen valmentaja, reseptit, gluteeniton, vegaaninen, vegaaniset reseptit
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,stockholm-core-1.0.4,select-theme-ver-8.1,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

MOIKKU!

Moikkumoi! Tervetuloa mun ikiomille nettisivuille, ihan parasta, että oot täällä! Oon näpertänyt nää kasaan ihan omin pikku kätösin eli jos jotain bugeja löytyy niin en yhtään ihmettele – älkää ottako liian vakavasti. Tärkeintä kuitenkin, että nää on nyt vihdoin ja viimein valmiit ja sä oot täällä lukemassa tätä!

Ajattelin, että kerron itsestäni vähän laajemmin, jotta saatte käsityksen siitä kuka meitsi oikeastaan on. Niinkuin tuolla etusivun esittelyssä jo kerroinkin niin koulutukseltani oon liikunnanohjaaja (AMK) ja lisensoitu personal trainer (FAF). Hyvinvointialalle oon tullut jo ennen mun oman yritykseni perustamista, joskus vuoden 2014 paikkeilla. Tarkoitus ois päästä vielä laajentamaan tietotaitojani yliopistoon ensi syksynä fyssarin maisteriopintojen pariin. Ja koska siinähän ei ole vielä tarpeeksi, niin oon ollut nyt viime vuodesta lähtien aivan hurahtanut joogaan ja tulevaisuudessa haluaisin suorittaa joogaopettajan koulutuksen, jotta voisin opettaa ja ohjata myös sitä.

Mulla on kaks koiraa, ne on maailman parhaita.

Mulle auttaminen on sydämen asia ja oon tullut hyvinvointialalle nimenomaan auttaminen motiivina, haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin kokonaisvaltaisesti. Pyrin erottumaan joukosta sillä, että valmennan jokaista asiakastani niin kuin haluaisin itseäni valmennettavan, henkilökohtaisesti ja asiakkaan omista lähtökohdista käsin. Kovasti yritän myös muuttaa ihmisten käsitystä siitä, että pikadieetit ja 30-päivän peppuvalmennukset olisivat avain onneen. Siinä on vielä jonkin verran hommaa.

Oon todella kiinnostunut ravitsemuksesta ja siitä mitä kaikkea me voidaankaan meidän kehossa saada optimaalisella ravinnolla aikaiseksi. Sairastan itse kroonista diagnosoimatonta hengitystiesairautta ja alunperin innostuin ravitsemuksesta, kun huomasin, että päivittäisellä ravinnolla on todella suuri vaikutus juuri mun omiin päivittäisiin oireisiin. Tällä hetkellä oonkin ihan todella erityisruokavalioinen (kamut tietää), mutta siitä varmasti lisää myöhemmin.

Tänne blogin puolelle tuun jakamaan kaikkia mun lempparireseptejä, treenivinkkejä ja muita hyvinvointiin liittyviä ajankohtaisia aiheita. Oon tosi innokas tiedonhakija ja pyrin lukemaan ja opiskelemaan niin paljon kun mahdollista, joka varmasti sitten näkyy myös täällä!

Kiitos kun oot täällä ja luit tämän – heipat.

Ei kommentteja

Kommentoi julkaisua